Geldtekort? Of worstelt u met schulden?

Leeft u van een minimuminkomen? In Almelo bestaan er allemaal voordeeltjes speciaal voor mensen zoals u. Almelo Sociaal zet deze voordeeltjes en regelingen elk jaar op een rij. Dat doen we in de minimawijzer. Van ‘sportgeld’ tot ‘cultuurgeld’ en van toeslagen tot speciale bijstand.

Ontdek verderop op deze pagina ook verschillende van deze voordelen en regelingen. En hoe Almelo Sociaal u gratis helpt. Of download meteen onze folder met gratis tips.

Klik op de afbeelding om deze folder in een nieuw tabblad te openen

Gratis hulp bij geldzorgen & schulden

Hoe helpen wíj u met bovenstaande?

Maak een afspraak voor ons gratis spreekuur. Dan kijken we samen of uw schulden eenvoudig zijn op te lossen. Bijvoorbeeld door hierover afspraken te maken met uw woningbouwcorporatie of zorgverzekeraar. Zijn de schulden hiervoor te hoog? Dan helpen we u met de stap naar meer professionele begeleiding. Zoals bij de Stadsbank of een SchuldHulpMaatje.

We hebben dus geen geld voor u. Wel helpen wij u om uw leven een klein beetje makkelijker te maken. Dankzij vele ervaren vrijwilligers en subsidie van de gemeente Almelo kost onze hulp u helemaal niets. Onze hulp staat trouwens helemaal los van de gemeente of andere invloeden.

Ontdekken of we u kunnen helpen? Neem contact met ons op.