De cliëntondersteuners van Almelo Sociaal zijn opgeleid om u te helpen bij de Potjescheck van Geldfit. Ze hebben een bijzondere training gehad. Allemaal om u beter te kunnen helpen. De cliëntondersteuners van Almelo Sociaal helpen u al jarenlang met het aanvragen van ondersteuning, zowel over geld- als over zorgzaken.

Wat is de potjescheck?

De potjescheck van Geldfit is een hulpmiddel waarmee u zelf, eventueel met onze hulp, uitvindt voor welke potjes u in aanmerking komt. Potjes zijn regelingen of toeslagen. Potjes zijn een manier om je inkomen aan te vullen. Binnen 15 minuten loopt een vrijwilligers met u de vragen langs. Daarna weet u precies waar u voor in aanmerking komt.

Zelf doen of samen doen?

U kunt de potjescheck zelf invullen op https://potjescheck.geldfit.nl/. Maar bij Almelo Sociaal kunt u dit ook samen met een vrijwilliger doen. Komt u ergens voor in aanmerking, dan helpt de vrijwilligers u met de aanvraag.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen over geld, zorg of Wmo? Iedere maandag, dinsdag en vrijdag bent u van harte welkom aan de Boddenstraat 3. Tussen 9:30 en 11:30 uur houdt Almelo Sociaal een gratis inloopspreekuur.