Geen geld om bijvoorbeeld lid te worden van een sportclub of vereniging? Vanaf maandag 5 juli kan iedereen hiervoor waardebonnen (vouchers) ophalen bij ons aan de Brugstraat 9-13.

Nadat Almelo Doe(t) mee 10 jaar onder de vlag van de gemeente Almelo werkte, sluit ze nu als stichting aan bij Almelo Sociaal. Daarom verhuist de organisatie met haar bekende koffietafel naar Dreesz in het centrum van Almelo.

Logische stap

Voorzitter Theo Zijlstra van Almelo Sociaal is trots. “Almelo Doet Mee helpt mensen die ook al bij ons binnenkwamen. We verwezen al veel naar elkaar door. Het is dus een logische stap dat we nu meer samen gaan doen.” Op woensdag 7 juli komt wethouder Maathuis de vrijwilligers bedanken voor al het werk dat ze tot nu toe voor de gemeente uitvoerden, en om hun veel succes te wensen op de nieuwe werkplek.

Nieuwe openingstijden

Maandag 5 juli heropent Almelo Doe(t) mee haar deuren in het nieuwe gebouw. De nieuwe openingstijden zijn vanaf dan: maandag, woensdag en vrijdag van 11 tot 15 uur. Op woensdagochtend zelfs al vanaf 10 uur. Belangstellenden mogen hier als vanouds binnenlopen en kiezen samen met een vrijwilliger een activiteit die ze leuk vinden. Vervolgens ontvangen ze een waardebonnen die ze inleveren bij de activiteit van hun keuze. Van bloemschikken of beeldhouwen tot basketbal en yoga. ‘Meedoen geeft een positieve draai aan het leven!’ is niet voor niets de slogan van Almelo Doet Mee.

Meer info: www.almelosociaal.nl/ADM.