Voor en door ouderen in Almelo

Een mooi initiatief van de drie Almelose ouderenorganisaties KBO, OVA en PCOB enkele jaren geleden: de start van het SeniorenJournaal. Inmiddels onder de vlag van de Stichting COSBO, waarin de drie bonden samenwerken. In het blad is allerlei nieuws voor en over Almelose ouderen te lezen.

Het SeniorenJournaal verschijnt 10 x per jaar en wordt door vrijwilligers bezorgd op ongeveer 1100 adressen in Almelo. De meeste ontvangers zijn 55 jaar of ouder. Dankzij betrokken adverteerders kan het SeniorenJournaal kostendekkend worden uitgebracht.

Uitnodiging

Door: Roel Dragt

Het SeniorenJournaal bestaat 10 jaar. Een goede reden om daar even bij stil te staan, samen met betrokkenen.

Op 23 mei a.s. houden we bij het Huis van Katoen en Nu in Almelo een feestelijke bijeenkomst, waarvoor we u van harte uitnodigen. Het adres is Marktstraat 35, 7607 HM Almelo.

Kom kennismaken met de redactie, bekijk oude nummers van het SeniorenJournaal, vul een korte enquete in (3 vragen) en ontvang een kleine attentie. En vooral: we maken er een gezellige middag van met elkaar. Koffie/thee, drankje/hapje. Er is een openingswoord om 14.00 en verder is het vrije inloop (en uitloop) tot 16.00 uur.

Wij hopen u dan te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,

Roel Dragt